Overvægt

Vi har alle sammen et stykke tøj – et par bukser, en kjole, en bluse – som ligger gemt væk i hjørnet af skabet. Det er et stykke tøj, vi engang har kunnet passe, eller det er noget, vi har købt med den intention at nå frem til at passe det – men lige nu er det for småt. Og det med nogensinde at kunne tage bukserne, kjolen eller blusen føles, som om det har rigtig lange udsigter.
Du er ikke alene om at have det sådan. Og du ved sikkert også, at det er sund kost og motion, der skal til for at smide de overflødige kilo. Men det kræver også en stor og langvarig ændring af din hverdag, hvis ikke kiloene skal ryge på igen, og så bliver det straks sværere.
Om du kommer med de sidste fem kilo, du gerne vil smide, eller om du vil tage hul på et mere omfattende vægttab, er SOLO sundhed et rigtig godt sted at starte. Vi har nemlig holdet, der kan hjælpe dig på vej mod dit mål ved at se på både kost og motion – med udgangspunkt i dig selvfølgelig.
Vi kan tilbyde både træningsprogram, en kostplan tilpasset din smag og dine spisevaner og ikke mindst opmuntring og motivation via samtaler undervejs. Du vil ikke være alene om at nå dine mål. SOLO sundhed vil være med dig hele vejen.