SOLO sundhed er din vej mod velvære under ét tag

For os handler træning og sund livsstil ikke kun om resultater. Det handler også om at have det godt. Derfor er det vigtig at vi hjælper dig videre til andre behandlere, hvis du har behov for det. SOLO sundhed har den korteste vej fra den ene behandler til den anden, og du kan nemt og bekvemt få sammensat det behandlingsforløb, du har brug for.


Marie Svendsen

Fysioterapeut, kostvejleder, GLA:D instruktør, personlig træner

Marie Svendsen er fysioterapeut og personlige træner hos SOLO fitness, og hun vil tage hånd om dig, din træning og dine småskader. SOLO fitness er ikke bare et fitnesscenter. Her er der tid til faglig fordybelse med det enkelte medlem i centrum, og Marie Svendsen, fysioterapeut, kostvejler og personlige træner, passer perfekt ind i den tanke. Hun har flere end 10 års erfaring tilsammen som fysioterapeut og fitness instruktør, og hun er klar til at hjælpe dig, ikke bare med træning, men også med at genopbygge efter skader og med at komme med gode råd til eksempelvis både kost og søvn. Kort sagt får du en træning og sparring, der kommer hele vejen rundt.
Så døjer du med småskader i knæ, hofte eller ryg, og har du brug for lidt genoptræning, eller kommer du med mere komplekse skader, er det Marie Svendsen, du skal besøge. SOLO fitness danner rammen om dette unikke tilbud, som garanterer en sikker resultatorienteret træning.

Jeg ønskede at prøve noget nyt efter at have arbejdet som traditionel fysioterapeut og stadigvæk bruge min uddannelse som fysioterapeut. Det får jeg lov til her, og jeg glæder mig hver gang når jeg møder medlemmer som jeg kan hjælpe. Det er især udsigten til at have tiden til at arbejde med folk og rigtig gå i dybden med både træning og genoptræning, kort sagt at give dem noget kvalitet, det har jeg mulighed for i SOLO fitness. Hos mig får man både min faglighed som fysioterapeut og en kvalitet i øvelserne og udførelsen af dem samt en mere helhedsorienteret tilgang til tingene,Marie Svendsen
Rene Søsborg

Fysioterapeut, GLA:D instruktør, idrætsskade- og rygterapeut

Rene er en erfaren behandler med mere end 10 års erfaring. Han er ud over fysioterapeut også uddannet Idrætsskade terapeut, rygterapeut og massør, og har der udover mange kurser på cv´et som f.eks. certifiseret GLA:D behandler og kurser indenfor manuel behandling (muskel og led behandlinger) og meget mere. Han har haft selvstændig klinik siden 2006 her i Svendborg, hvor han behandler alle typer af patienter lige fra dem med muskel smerter til dem som har brug for specifik træning for at kunne komme tilbage til deres job, idræt eller hvad det måtte være.

Jeg betragter mig selv som en seriøs og ambitiøs fysioterapeut, som brænder for mit job. Jeg kan hjælpe dig med alt fra behandling på briksen, genoptræning efter operationer, skader m.m. Du kan bestille tid hos mig hvis du har skader og skavanker som du skal have hjælp til i forbindelse med din træning i SOLO fitness. Der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikring “Danmark” og evt. private sundhedsforsikringer.
Book tid hos mig ved at ringe eller skrive mig en SMS på mobil: 30 62 26 89. Læs mere om mig på min hjemmeside eller spørg efter mig i SOLO fitness.Rene Søsborg
Jesper Rask

Massør og behandler af arbejds- og idrætsskader

Jesper er massør og behandler af arbejds- og idrætsskader. Han er din mand, når det kommer til målrettet behandling af ryg- og skulderskader, piskesmæld, kordsbåndsskader, og hvad der ellers måtte melde sig af skader i forbindelse med arbejde og motion. Med 25 års erfaring og 18 års samarbejde med Lars Christoffersen er der erfaring nok at trække på.
Udover massage tilbyder Jesper skræddersyede og personlige træningsprogrammer, så en skæv ryg eller et dårligt knæ kan komme på ret kurs igen. Jesper har erfaring med at behandle følger af hjerneblødning og patienter med fibromyalgi.

Jeg ser lidt af hvert i mit arbejde, og jeg ser rigtig mange skader, som den rigtige træning kan rette op på. Og det er dér, mine træningsprogrammer virkelig kan hjælpe. Hvis man bare vil have lavet et almindeligt træningsprogram, er det ikke mig, man skal gå til. Men har man en skade eller et midlertidigt handicap, har jeg erfaringen og den nødvendige viden.Jesper Rask
Lilli Lewandowski

coach, psykoterapeut og underviser

Om det er stress, manglende motivation eller noget så omfattende som at ændre din livsstil, så er du i trygge hænder hos Lilli. Coaching og vejledning skal tage hånd om hele din person, så de ændringer, du ønsker i dit liv, også bliver nogen, som du reelt har mulighed for at gennemføre og holde fast ved. En livsstilsændring skal nemlig passe til dit liv, og din krop og din psyke skal være i balance, ellers virker det ikke,.

Vores sundhed og velvære afhænger i høj grad egen motivation og evne til at tage et medansvar for vores eget liv. Men ofte mangler vi viljen og troen på, at det kan lykkes. Som coach kan jeg træde ind og gøre en forskel ved at afdække barrierer, skabe positive forandringer og sætte realistiske mål for varige adfærdsændringerLilli Lewandowski