SOLO fitness Svendborg Havn

Åbningstider Svendborg Havn:
Mandag - Torsdag
05:00 – 23:00
Bemandet: 07:00 – 20:00
Fredag
05:00 – 23:00
Bemandet: 07:00 – 19:00
Weekend - Helligdage
05:00 – 23:00
Bemandet: 08:00 – 13:00

For foden af Nyborgvej med den flotteste udsigt over Svendborg ligger vores lækre center. Fra vores lokaler på 1. sal er der en fantastisk udsigt over Svendborgs tage og et flot kig til Christiansmøllen. 

I SOLO fitness er det vigtigt for os, at vi har en høj standard og kvalitet indenfor fitness og velvære. Vi bestræber os på, hele tiden, at være nytænkende – både hvad angår selve træningen, men i lige så høj grad hvad angår service og socialt samvær. 

Det kommer til udtryk fra det øjeblik du træder ind i centeret. Her mødes du af vores hyggelige loungeområde, hvor der altid er gratis kaffe og te, dagens avis og morgenbrød i hverdagene.  

Centeret er bemandet fra klokken 7.00 til 20.00 mandag til torsdag, til klokken 19.00 fredag og fra 8.00 til 13.00 i weekender og helligdage. Vi står altid klar til at hjælpe, vejlede og guide dig igennem din træning. 

 
I vores fitnessområde, tilbyder vi det nyeste indenfor maskiner. Maskinerne er af mærket Technogym, og det er bl.a. muligt at se tv, følge med i din yndlingsserie eller “surfe” rundt på internet, alt imens du sveder og arbejder hårdt på kredsløbsmaskinerne. 
I vores velkomstmail, bliver du tilbudt at downloade vores SOLO app og MyWellness app. Fra dem er det muligt, at booke hold, se træningsresultater, følge din egen udvikling, være med i forskellige udfordringer eller selvtræne hjemme, med gode, sjove, hårde og motiverende træningspas, guidet af vores dygtige instruktører. 

Vi tilbyder rigtig mange forskellige, udfordrende, sjove, glade og svedige holdtræninger, med de bedste og dygtigste instruktører. 
Vi afvikler holdtræning både, ude under den åbne himmel og indenfor i vores dejlige holdsale. Se aktuelle holdplaner her

I SOLO Havnen tilbyder vi desuden en dejllig wellnessafdeling. Her finder du både lækre saunaer, dampbad, varmebænke og mulighed for kolde afvaskninger. Der plads til stilletid, og til at give sig selv mulighed for at slappe af både fysisk og psykisk. I de varme omgivelser afspændes kroppens muskler, og leddene bliver blødere og mere smidige. Det er rent velvære ovenpå dagens udfordringer, om det har været en hård træning eller bare fordi du har lyst til at give dig selv lidt opmærksomhed. Hen over vinteren tilbydes forskellige events med saunagus, som er en unik saunaoplevelse. Det en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær.

 
Vi afholder Bootcamps og events året rundt, se opslag i centeret. 
Har du brug for en et ekstra skub i den rigtige retning, eller ny motivation, tilbyder vi Personlig træning. 

 
Vi tilbyder også SOLO Sundhed. For os handler træning og sund livsstil nemlig ikke kun om resultater. Det handler også om at have det godt fysisk og mentalt. Vi brænder for sundhed og forebyggelse. Derfor har vi samlet en række kompetente behandlere under ét tag. Vi kalder det med stolthed for “Fremtidens sundhedscenter”. 
Hos os kan du nemt og bekvemt få sammensat præcis det forløb som passer bedst til dig. Det hvad enten du kommer som privatperson eller at du som virksomhedsleder vil gøre en aktiv forskel for dit personale. I SOLO Sundhed finder du både fysioterapeuter, hypnoseterapi, fodbehandlling, vane-, søvn-, stress- og sundhedscoach, psykolog, mindfulnessinstruktører, og meget mere. 
 
Alt i alt et fantastisk center, med højt til loftet og hjertet på det rette sted. 
 
VELKOMMEN i SOLO fitness Havnen.