Fitness i øjenhøjde

Du kan træne mange steder. I skoven, på stranden, på cykelstier og fortove, i sportsklubber eller i andre fitness-centre, og det kan sikkert fungere fint. Men ingen af de steder vil du finde det samme nærvær, den samme personlige tilgang og den samme hygge, som kendetegner SOLO fitness.

Du møder den allerede, når du træder ind ad døren. Uanset om du kommer for at løfte vægte, løbe alene, spinne eller vride dig ud i krævende stillinger til yoga, zumba eller reformer pilates sammen med andre, kan du ikke undgå at komme forbi skranken uden en varm hilsen. Et smil og et genkendende blik. Det bliver en fast del af din træning.

Her er du ikke bare et nummer. Jeg kan ikke love at vi kan alle navne fra den første dag, men jeg sætter en dyd i at kalde mine medlemmer ved navn, og vi vil gøre vores bedste for at det lykkes for dig at nå dine træningsmål.
Vi har mange års erfaring med at drive fitness-center og ved, hvad der er vigtigt i forhold til at holde din træningsmotivation oppe.

Hos SOLO fitness, er du ikke alene. Hvis du får brug for støtte undervejs eller er kørt sur i det, står vores personale klar til at opmuntre og motivere dig.

Du kan også komme under kærlig behandling hos de tilknyttede massører og fysioterapeuter i SOLO sundhed.

Hvis det er resultaterne, du har svært ved at få overblik over, tilbyder SOLO fitness det nyeste inden for træningsudstyr, som lagrer dine træninger og fremskridt i iCloud, så du altid kan få adgang til dem via computer eller smartphone.

I SOLO fitness har vi de nyeste og teknologisk intelligente træningsmaskiner. Du kan koble din smartphone til maskinen og bladre igennem dine filer, din musik og dine billeder, mens du træner. Det er de første maskiner af den slags i Danmark.

Det personlige træningsprogram bliver selvfølgelig skræddersyet til dine mål og behov, når du melder dig ind. Er du mere til holdtræning, er der en lang række tilbud til at vælge imellem, uanset om du er til yoga, zumba, træning med kettlebells, stram-op-timer eller klassisk spinning. Og trænger du engang imellem til at anderledes afbræk, er der mulighed for at komme på et løbehold eller booke en padle bane. Du kan også benytte dig af vores lækre wellness afdeling i SOLO fitness Havnen.

Jeg og mit team vil gøre alt for at din træning aldrig bliver kedelig.

Venlig hilsen
Lars Christoffersen

Om SOLO fitness i Svendborg
Om SOLO fitness i Rudkøbing


Solo Fitness personlig træningHoldtræning i Solo FitnessHoldtræningFå personlig træner