Få ekstra hjælp til at nå dine mål med en personlig træner

En personlig træner hjælper dig med at nå dine mål. En personlig træner er ikke bare et sikkerhedsnet, men også den motivation og inspiration, du har brug for fra tid til anden. En personlig træner sætter sig ind i dine behov og hjælper dig med at formulere et mål og lave en realistisk træningsplan, der er specielt tilpasset lige præcis dig og det, du gerne vil opnå.

Dit mål og din træningsplan bliver tilrettelagt efter, hvor meget tid du har til rådighed, efter din personlighed, dine styrker og dine svagheder. På den måde sikrer vi os, at du kommer rigtig godt på vej med et program, der passer til dig.

Vores trænere er yderst kompetente, så når du træner med dem, kan du være sikker på, at du træner rigtigt, og at du får mere ud af det, end du selv ville kunne opnå. Med udgangspunkt i dine træningsvaner, din kondition, din bevægelighed, balance og eventuelle skader vil vores trænere udfordre dig, luge ud i dårlige træningsvaner og ruske op i gamle rutiner.

Uanset om du ønsker dig mere energi og overskud, om du vil gøre din træning mere effektiv, om du vil tabe dig eller opbygge en større muskelmasse, kan en personlig træner være lige det, der skal til for at hjælpe dig videre.

Kontakt os

Sådan forløber din personlige træning

Du vil som det første skulle udfylde et spørgeskema, som skal klarlægge nogle grundlæggende oplysninger om dig. Dette spørgeskema skal medbringes til din personlige træner ved jeres første møde.
Det første møde med din personlige træner er en dybdegående opstartssamtale, hvor din fysiske form, din kropssammensætning, trænings- og skadeshistorik og dine fysiske begrænsninger bliver kortlagt. 
Sammen laver I en målsætning og en forventningsafstemning for forløbet – blandt andet hvor meget tid du vil kunne afsætte til din træning. Derefter vil der blive udarbejdet en træningsplan, som tager udgangspunkt i dine ønsker for forløbet.

Alle forløb over 5 timer indeholder:
  • En indledende opstartssamtale af 55 minutters varighed
  • Et styrketræningsprogram med løbende tilpasning
  • Kropsanalyse og dataindsamling af blandt andet fedtprocent, centimeter, billeder og test, som vil blive fulgt op på løbende
  • Planlægning af forløbet fremadrettet
  • En afsluttende samtale og gode råd
  • En halv times gratis opfølgning 6 uger efter endt forløb

Jesper

Vivian

Lars

Marie

Thomas

Pris ved 1 person 
Normal                 Tilbud  20%
1x 695 kr.                  ingen
5x 3.245 kr.             2.595 kr.
10x 5.995 kr.           4.795 kr.
20x 10.995 kr.        8.795 kr.
30x 14.995 kr.        11.995 kr.

Pris ved 2 personer 
Normal                 Tilbud  20%
1x 895 kr.                  ingen
5x 4.445 kr.             3.595 kr.
10x 7.995 kr.           6.395 kr.
20x 13.995 kr.        11.196 kr.
30x 17.995 kr.        14.395 kr.

Erfaringer med personlig træning

For mig er personlig træning en investering i min fremtid. 
Med en personlig træner er det lykkedes mig ikke bare at realisere mål, men også at blive udfordret til at sætte nye mål og dermed nå længere. 
Min træner, Sigurd, har lige fra starten set mine styrker og svagheder – og hjulpet mig til at udnytte dem. Han formår at opfange præcis dét øjeblik, hvor jeg er fristet til at stoppe en øvelse og alligevel har brug for at blive presset til at lave to gentagelser mere. 
Sigurds empatiske væsen gør, at der er plads til mig som menneske, så jeg også får noget ud af min træning på en dårlig dag. Træningen opleves som et samarbejde, hvor han er lige så engageret i, at jeg opnår gode resultater, som jeg selv er. Han skaber en god stemning med sit smittende humør og anerkendende feedback, der gør, at jeg bliver motiveret til rent faktisk at gøre mere. Personlig træning med Sigurd har i den grad været en øjenåbner for mig. Jeg er stærkere, end jeg troede og kan nå længere, end jeg havde forestillet mig.


– Lisbeth

I efteråret 2015 tilmeldte jeg mig personlig træning i Solo Fitness. Målet var at blive mere tonet ved at opbygge min muskelmasse. Derudover ville jeg også gerne forbedre min kondition og udholdenhed. Det ville jeg kunne opnå igennem effektiv og varieret træning. Men samtidig skulle det kunne passes ind i en travl hverdag med familie og arbejde. Min personlige træner Vivian forstod med det samme opgaven, og resultatet er ikke til at tage fejl af. På få måneder har hun formået at nedbringe en lidt for høj fedtprocent, samtidig med at min løbetræning er blevet forbedret.
Jeg er i dag i bedre form, end jeg har været længe og kan kun anbefale en personlig træner til andre, som trænger til at komme i gang og gerne vil opnå synlige resultater.
– Poul